A zenekar tagjai

Ódor Krisztián (LustaPredator) - gitár, ének

krisztian@stabilfrazir.hu

Tisztelt Látogató! Ez a furcsa raszta arc Bajáról én volnék, Ódor Krisztián, egykori mesteremtől kapott művésznevemen, a LustaPredator. Feladatom a zenekarban az énekes-gitáros frontemberrocksztár pozíció betöltése, a közönség szórakoztatása( ha Vityának épp semmilyen "Zs"-kategóriás vicc nem jut eszébe)valamint nagyképűségem érzékeltetése zenésztársaimmal, pikírt megjegyzések segítségével.-bár ez utóbbi szükségessége még vitatott bizonyos körökben. Istentől kapott tehetségemet megpróbálom arra használni, hogy érdekes, figyelemfelkeltő, és szórakoztató dalszövegeket írjak, mellyel adni tudok valamit az értő közönségnek, valamit ami jobbá teszi a hallgató napját, vagy amiben megtalálja Önmagát. U.I.: nyugodtan tegezzetek ;)

Juhász Norbert (Norbiatya) - gitár, vokál

norbi@stabilfrazir.hu
Norbi még nem adott meg leírást magáról.

Hunyadi Gábor (Hunyusz) - basszusgitár

hunyusz@stabilfrazir.hu

Hunyadi Gáborként születtem, de ezt nagyon kevesen tudják csak. Mindenki úgy ismer, hogy "A Hunyusz". Háztartási, és egyéb gépek szervizelésével tengetem a hétköznapjaim, de ha eljön a hétvége, akkor felöltözöm rendesen, és zenésznek hívatom magam. Én kreálom azt a sok fura alapzenét, ami a dalaink vázát alkotja, egyezkedek a koncertszervezőkkel, és beszélek a tévében hülyeségeket (feltéve, ha épp Vityát nem kell fegyelmezni vagy hallgatni naphosszat az anyósülésen). Amúgy a legtöbb basszusgitárom nekem van a zenekarban és szeretem a medvéket... messziről nézni. Ent3r, szóköz ésatöbbisatöbbi....

Kovács András (Bendáj) - dob

bandi@stabilfrazir.hu

Szóval! Kiskorom óta nagyon fogékony voltam mindenféle zenére, majd kicsit később már Édesanyám lábosait vertem szét fakanállal a konyhában, ami nem okozott felhőtlen örömet neki. Általános iskolás koromban már óriási mennyiségű és minőségű muzsikát hallgattam. Nem volt kérdéses, hogy előbb – utóbb egy zenekarban szeretnék játszani. ’89 – ben alapítottuk első zenekaromat több cimborámmal, ami hamar földbe állt, de legénysége megalapozta számos későbbi zenekar magját. Akkoriban a fő csapás a hardcore/metal/punk vonal volt (de játszottam többek közt blues, funky brigádokban is), de sosem állt tőlem távol a ska/reagge vonal sem. Már akkor is kedveltem a korai magyar, illetve külföldi ska muzsikákat. Tudásomat önszorgalommal és tanári segítséggel is palléroztam. A 2000 – es évek végén keveredett össze a bajai olvasztótégelyben több cimbora, akik akkoriban a Strange nevezetű néven ska – hatású muzsikát játszottak. Ismertem őket, illetve azt hiszem két bulin vendégdoboltam nálu(n)k akkori dobosuk (igazolt vagy igazolatlan)távolléte miatt. Osztán úgy alakult, hogy 2011 - ben hivatalosan is összejött a mai StabilFrazír magja (Krisztián, Norbi, Hunyusz, éN), majd később a többiek is csatlakoztak. A mai napig sok munkával, nagy reményekkel készülünk szórakoztatni a közönséget. Idő hiányában a StabilFrazírban celebkedek, civilben pedig tanárembörként nevelgetek. Remélem kellően hosszú volt! cool

Tóth Viktor (Vitya) - hegedü, vokál

vitya@stabilfrazir.hu

Sziasztok! Vitya vagyok Kalocsáról a Kubinszky utcából, a szomszéd mellől. Mindig mosolygós, csöppet sem stresszes, vidám arc. Több ízben nyertem el a megtisztelő Az év legjózanabb zenekari tagja címet. Kedvenc sportom a dzsúdó, amit már jó ideje űzök. Saját stílusomat a diszkoveri csánelen is bemutatták már (dzsúdó - tigirs). Imádom a jobbnál jobb bemondásokat, és az agyzsibbasztó poénokat. Kedvenc színeim a zöld és a kék, így a kék- illetve zöldpólós lányokat részesítem előnyben, de tudjátok mit? Francba azokkal a pólókkal! Zeneileg mindenevő vagyok. Tüdőből köpöm a vokált miközben tüzet próbálok meg csiholni Pinokkió szőrös orrával egy furnérlemezen. Történelmi pillanat volt, mikor Hunyusz elcipelt egy próbára, s mivel nem volt meg a létszám a kanasztához, így a srácok annyit mondtak: "Helyed van a bandában!" Ennyi. Csak lazán SKAcok!

Hegedűs Gábor (Hexy) - billentyű

hexi@stabilfrazir.hu

A Magyar Életművészeti Egyetem professzora, dékánja, rektora és hallgatója vagyok egy személyben. Becenevem Hexy, mely - egy kis nyelvtan - a nevemből képzett hegzi kreálmány részleges hasonulása révén létezik a mai formájában, s mivel nem tudom cz/th-val írni, így lett benne egy ipszilon. Hegedűs vagyok, de Vitya ezt a posztot is lefoglalta már, így a kezembe nyomtak valami girbe-gurba rezet mondván: "Játssz!". Szóval ha egy koncerten úgy látsz, hogy egy furcsa hosszú izét húzogatok-vonogatok eszement tempóban, akkor néha szólj rám, hogy hagyjam abba. Mostanság a tekerőlant lett a kedvencem, így azt is szoktam nyúzni koncerteken. Szeretem a hasam, az alvást, a lányokat Vitya-féle kék pólóban, mindenféle pólóban, de leginkább vizesben vagy az enyémben, vagy azok nélkül; szeretem az orgonát, a hangját, a sört, a bort, a búzát, a békességet, a medvét is, csak sajt formában. Puszipacsitisztabúza!

 

Földi Jácint - Trombita

jacint@stabilfrazir.hu

Csányi Latzy - Szaxofon

latzy@stabilfrazir.hu

Vereb Jani - Harsona

jani@stabilfrazir.hu

Zenéink

  • Nem haldoklom 3:28
  • Másképp látom 2:52
  • Zombi-dal 4:42
  • Dinnyeragga 3:33
  • Ne ragadj le 4:24
  • Dr. Bubó 1:30

Belépés

Koncertnaptár